Skip to content

Noutăți

Toţi cei pasionaţi de motoare vor avea ocazia să asiste la etapa a treia a Campionatului Național Hard Enduro (ramura off-road a motociclismului), care se va desfășura în locația Galion (start/finish) din orașul Comănești, între 20 – 22 mai.
Evenimentul este organizat de Extreme Sports Club XCape din Bacău, în parteneriat cu Federația Română de Motociclism (FRM), Primăria Comănești, Consiliul Județean Bacău, Romsilva, Ministerul Afacerilor Interne.
La startul competiției se anunță un număr foarte mare de participanți, care vor concura la clasele Pro, Expert (și Veterani), Fete și Hobby. Sportivii vor avea de parcurs trasee presărate cu numeroase obstacole, care vor trece prin zone sălbatice, prin locuri unde rar calcă picior de om, inclusiv printre tranșee rămase din Primul Război Mondial.
Înregistrarea concurenților și verificările administrative se vor desfășura la secretariatul concursului din zona Galion, acolo unde va fi amplasată și tabăra de bază.
Această competiție va fi organizată în concordanță cu Regulamentele FRM în vigoare și cu Regulamentul Particular (RP) aprobat de către FRM.
Taxa de participare este de 500 lei până la data de 18 mai și de 600 lei începând din 19 mai, iar startul în cele două zile de concurs se va da la ora 10.00.
Sursa: www.frm.ro, www.motoxcape.ro

Atracții turistice

Alarmare echipe Salvamont

0SALVAMONT

0725826668

Numar unic de urgență

112