Skip to content

Noutăți

În splendidul decor autumnal al stațiunii Slănic-Moldova, la Ferma ,,Stâna Dacilor” (Muntele ,,Bolovanu”) va avea loc, în perioada 7 – 9 octombrie, cea de a șaptea ediție a sărbătorii de toamnă ,,Răvășitul Oilor”, care marchează încheierea ciclului pastoral prin coborârea oilor de pe munte.
Cu acest prilej, vizitatorii sunt așteptați să se înfrupte din mulțimea de specialități și mâncăruri pregătite și expuse la Târgul de produse tradiționale românești. Manifestarea este organizată pe platoul central al fermei, unde sunt amplasate cabane, un han, un restaurant de 80 de locuri, ca și numeroase mijloace de agrement. Și tot aici, cei prezenți vor putea participa la o expoziție de animale și la un concurs cu cai de tracțiune, dar și la spectacole folclorice, degustări de bucate și vinuri românești.
Așadar, nu uitați să participați, ca să vă bucurați pe deplin de frumusețea toamnei și să savurați din bunătățile bucătăriei locale și românești: pastramă de oaie, bulz ciobănesc, brânzeturi de tot felul și multe alte surprize pregătite la ceaun, toate stropite cu vin din belșug și must proaspăt.
Evenimentul este organizat de Ferma ,,Stâna Dacilor”, în parteneriat cu Primăria orașului Slănic-Moldova.
Detalii, pe pagina https://www.facebook.com/ferma.sd.slm/
Sursa foto: Ferma ,,Stâna Dacilor”

Atracții turistice

Alarmare echipe Salvamont

0SALVAMONT

0725826668

Numar unic de urgență

112