Skip to content

Noutăți

În orașul Aigle din cantonul Vaud (Elveția), a avut loc, în weekendul trecut (18 – 19 mai), cea de-a 13-a ediție a Turneului Internațional Aigle (TIA), la care au participat echipe de juniori U13 din Elveția, Franța, Serbia, România și Kosovo. Țara noastră a fost reprezentată de 12 copii din echipa de fotbal U13 a AS ,,Atletico Junior Bacău”.
Juniorii băcăuani au disputat o serie de 10 jocuri, cu echipe ale unor cluburi de renume, precum FC Sion, FC Aarau, Yverdon Fotbal Club (Elveția), ACS Odysee (Franța) și FC Kik (Kosovo), iar experiența câștigată a fost una benefică pentru micii fotbaliști și staff-ul lor.
Cu ocazia fiecărui meci, juniorii băcăuani au distribuit echipelor participante, materiale de promovare a județului Bacău, alături de fanionul cu sigla clubului. Totodată, aceștia au mai distribuit materiale promoționale organizatorilor turneului, ca și familiilor de elvețieni care au oferit găzduire copiilor de la ,,Atletico Junior Bacău”.
,,A fost o experiență interesantă pentru copii. Și-au creat amintiri, prieteni noi, au acumulat experiență fotbalistică și s-au bucurat de cele patru zile de prezență în Elveția”, a declarat Dragoș Vasilache, antrenorul care a însoțit delegația băcăuană la acest turneu, devenit deja, unul tradițional.
Turneul juniorilor băcăuani s-a încheiat și cu o plăcută surpriză: în avionul care a dus echipa tinerilor băcăuani de la București la Basel, s-a aflat si fostul mare internațional român, Ionuț Lupescu, cu care puștii au făcut o fotografie de grup și s-au întreținut pentru câteva minute. Dar ce minute…
Iată-i și pe micii ambasadori ai fotbalului băcăuan: Andrei Pătrășcan, David Merian, Matei Palade, Alexandru Matei, Andrei Docan, Alessio Cociaș, Christian Mândru, Luca Scorțanu, Luca Pușlenghea, David Răuleac, Robert Petrila, Nicolas Palade, alături de antrenorul lor, Dragoș Vasilache.
Felicitări, tuturor și mult succes pe mai departe!

Atracții turistice

Alarmare echipe Salvamont

0SALVAMONT

0725826668

Numar unic de urgență

112