Skip to content

Noutăți

Asociația Națională de Turism Rural, Ecologic și Cultural (ANTREC), Primăria comunei Oituz și Asociația „Copiii în sânul familiei” au organizat, duminică, 28 august, în satul Hârja (zona Prund), ediția a XV-a a evenimentului ,,Festivalul plăcintelor”, un concurs de făcut plăcinte după rețete originale.
La festival au participat reprezentanți ai filialelor ANTREC din mai multe județe, dar și concurenți și expozanți individuali, producători de vinuri, de produse ecologice și de obiecte hand-made. Ateliere organizate pe loc au oferit vizitatorilor plăcinte tradiționale, gogoși calde, clătite și plăcinte moldovenești. „Fiecare concurent a primit o diplomă de participare, iar câștigătorii concursului au primit diplome și premii în obiecte. Ne-am străduit și sper că am reușit să materializăm astfel, mai mult decât în sufletele noastre, dorința de a păstra tradiții culinare românești atât de îndrăgite”, a spus Beatrice Grigoraș, președinta ANTREC Bacău.
Deschiderea festivalului a avut loc la ora 11,00, iar jurizarea la ora 13,00, evenimentul fiind o bună modalitate de promovare turistică și agroturistică a Văii Oituzului.
Sursa foto: Petru Done

Atracții turistice

Alarmare echipe Salvamont

0SALVAMONT

0725826668

Numar unic de urgență

112