Skip to content

Noutăți

Manifestările prilejuite de evenimentul anual ,,Zilele comunei Mănăstirea Cașin” vor începe vineri după-amiază și vor dura până duminică, într-o atmosferă de sărbătoare și voie bună.
În prima zi, vineri, 30 iunie, cu începere de la ora 18.00, la Căminul Cultural se va desfășura simpozionul „Personalități istorice pe plaiuri mănăstirene”, organizat în colaborare cu Școala Gimnazială „Regina Maria” din localitate, după care, manifestările se mută în zona „Luncă” a satului Pârvulești.
Sâmbătă, 1 iulie, cu începere de la ora 13.00, va avea loc un program artistic susținut de ansamblurile folclorice ,,Mândre flori de la Moinești” și ,,Floricica de la Munte” din Piatra Neamț. Acesta va fi urmat de recitalurile artiștilor Angela Rusu, Elena Comăneci, Narcotic Sound, Denisa Raduly și alți artiști locali. La final, va fi și o discotecă în aer liber.
Duminică, 2 iulie, cu începere de la ora 13.00, vor avea loc recitaluri artistice susținute de ansamblurile folclorice ,,Plăieșii” și ,,Moineșteanca”, Gabriela Comăneci și grupurile vocale ,,Mândre Trotușene” și ,,Agoria”, urmate de un program susținut de Andreea Hăisan, formația ,,Candor” din Onești, Petronela Radu, Aurel Moga, Robert George și alți artiști locali. Sărbătoarea se va încheia cu un minunat foc de artificii.
Manifestările sunt organizate de Primăria și Consiliul Local ale comunei Mănăstirea Cașin.

Atracții turistice

Alarmare echipe Salvamont

0SALVAMONT

0725826668

Numar unic de urgență

112