Skip to content

Noutăți

În orașul Dărmănești are loc, între 22  – 23 iulie, cea de a treia ediție a concursului de automobilism sportiv Trofeul Valea Uzului, care contează pentru etapa a cincea din Campionatul Național de Viteză în Coastă.
După succesul de anul trecut, unde nu mai putin de 80 de piloți au luat startul în etapa de coastă, organizatorii au pregătit și în acest an o serie de facilități concurenților, de la cazări la preț preferențial, până la transmisiuni live pe canalul Prima Sport 2, ca și mai multe urcări pe traseul de concurs.
Astfel, prima zi va debuta vineri, 22 iulie, începând cu ora 16:15, atunci când, la Primăria Dărmănești va avea loc o conferință de presă, prezentarea piloților și startul festiv.
Sâmbătă, 23 iulie, cu începere de la ora 9:00, piloții vor avea la dispoziție trei manșe de recunoașteri, după care vor urma de la ora 10:15 alte două manșe de antrenamente cronometrate. Concursul va începe la ora 14:00, iar ziua se va încheia cu festivitatea de premiere, la ora 19:00.
Trofeul Valea Uzului este organizat de ACS Rally Spirit, în parteneriat cu Primăria orașului Dărmănești și Federația Română de Automobilism Sportiv.

Atracții turistice

Alarmare echipe Salvamont

0SALVAMONT

0725826668

Numar unic de urgență

112