Skip to content

Noutăți

După ce toate pregătirile au fost încheiate, Campionatul Național de Off -Road 2021 programează în acest weekend (17-20 iunie), cea de a doua etapă a sezonului ,,Trofeul Dacii Liberi”, care se desfășoară în stațiunea Slănic-Moldova.

Totul are loc într-o zonă cu peisaje superbe, dar și cu o istorie aparte, din care nu lipsește tradiționala ospitalitate moldovenească, întregită de o atmosferă plină de energie, adrenalină și bună dispoziție!

Aflată la cea de-a șasea ediție, ultima în 2019, competiția organizată de Club Off-Road ,,Dacii Liberi” din Bacău, sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv (FRAS) și a Comisiei Naționale de Off-Road din România (CNOR), promite un spectacol pe cinste, în condiții meteorologice care vor solicita din plin abilitățile piloților și puterea mașinilor de concurs. Sportivii vor redescoperi frumusețile  Munților ,,Nemira”, dar și urcări și coborâri pe trasee dificile, o adevărată provocare pentru cei care vor să deslușească tainele navigației.

,,La startul acestei etape se așteaptă un număr de aproximativ 70 de mașini, competiția fiind structurată pe clase diferite de dificultate: Standard A, Standard B, Challenge, Open, Open SSV (Side by Side Vehicle) si Extrem, conform Regulamentului CNOR”, a spus Romeo Andrieș, președintele Clubului Off-Road ,,Dacii Liberi” din Bacău și principalul organizator al acestor întreceri. Campionatul Național de Off-Road este un concurs automobilistic de orientare în teren accidentat, care constă în parcurgerea de către echipaje a unor stagii de traseu cu autovehicule ale căror caracteristici tehnice sunt definite conform regulamentelor în vigoare, iar clasamentul se stabilește pe baza timpilor realizați și a penalizărilor acumulate. În final va fi declarat câștigător echipajul care a acumulat cel mai mic timp.

Vom reveni cu detalii la finalul etapei de la Slănic-Moldova.

Atracții turistice

Alarmare echipe Salvamont

0SALVAMONT

0725826668

Numar unic de urgență

112