Skip to content

Noutăți

Sub genericul „Deschiși permanent pentru cunoaștere!”, Complexul Muzeal de Științele Naturii ,,Ion Borcea” Bacău, lansează, special pentru antreprenorii culturali, (ONG-uri, fundaţii, asociaţii), organizatori de evenimente, pentru toţi cei interesaţi de domeniul ştiinţelor naturii şi nu numai, o invitaţie la parteneriat.
,,Întrucât curtea Muzeului de Ştiinţele Naturii s-a transformat într-o Grădină Senzorială, cu spaţii dedicate evenimentelor, workshop-urilor, expoziţiilor în aer liber, festivalurilor, îi invităm la colaborare pe cei interesaţi mai ales că restricţiile care limitau evenimentele culturale s-au ridicat”, a spus dr. Gabriela Gurău, managerul instituției.
Taxa pentru utilizarea temporară a locurilor publice este: 100 lei / oră. Pentru evenimentele organizate de parteneri, expoziţii de profil / multidisciplinare / interdisciplinare, se vor taxa anumite procente din valoarea încasărilor partenerilor (1% – 100%), în funcţie de complexitatea şi durata evenimentului.
În anul care a trecut, spaţiul grădinii băcăuane a fost gazda a numeroase proiecte de succes, a Şcolii de Vară a micului Naturalist, a Festivalului Ştiinţelor, evenimente care se vor organiza și în acest an. La acestea se vor adăuga manifestări complexe, programate deja, care vor fi date publicităţii din timp.
Grădina senzorială este parte a turului complet de vizitare a Muzeului de Ştiinţele Naturii, oferind publicului experienţe speciale, de neuitat!
Sursa: Comunicat de presă

Atracții turistice

Alarmare echipe Salvamont

0SALVAMONT

0725826668

Numar unic de urgență

112