Skip to content

Noutăți

În orașul Dărmănești, va avea loc, în zilele de 29 și 30 iulie, întrecerea de automobilism sportiv dotată cu Trofeul ,,Valea Uzului 2023”, fiind ediția a patra, dar și a patra etapă a Campionatului Național de Viteză în Coastă.
Un număr de 51 de piloți se vor întrece pe traseul de 2.920 m pentru a lua maximum de puncte, în timp ce alți doi sportivi vor porni din postura de deschizători ai competiției. Pentru prima dată, Trofeul ,,Valea Uzului” va avea la start 4 combatanți înscriși în Categoria a II-a, dedicată automobilelor cu caroserie deschisă, precum și sportivi care preferă propulsia 100% electrică.
La această ediție vor fi prezenți și cinci sportivi băcăuani: Ionuț Șimon, Cătălin Catană, Sebastian Scîrlet, Florin Gafton și Cristian Barbu.
Așa cum a mai informat cotidianul ,,Deșteptarea”, drumul județean DJ123 – Sălătruc – Valea Uzului va fi închis circulației publice rutiere în zilele competiției, adică în 29 și 30 iulie, în anumite intervale orare. Dat fiind faptul că DJ 123 este singurul drum care leagă Dărmăneștiul și DN 12A de Valea Uzului, organizatorul a decis să fie introdusă și o pauză de la competiție, timp în care circulația publicului va fi permisă.
Competiția de la Dărmănești va fi transmisă de postul de televiziune Prima Sport. Evenimentul este organizat de Team Adi Răspopa, sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv (FRAS) și este cofinanțat de Primăria orașului Dărmănești.

Atracții turistice

Alarmare echipe Salvamont

0SALVAMONT

0725826668

Numar unic de urgență

112