Skip to content

Noutăți

În perioada 30-31 iulie 2021, în municipiul Moinești va avea loc ediția cu numărul 10 a Festivalului Național de Muzică Ușoară pentru Tineret ,,Vis de Stea” (4-20 de ani), eveniment aniversar organizat de Asociația Culturală My Music Art și Primăria Moinești. Vor fi două zile pline de muzică bună, cu recitaluri extraordinare ale unor celebri interpreți, cu tineri concurenți din întreaga țară, foarte bine pregătiți și cu o mare dorință de afirmare.
Din juriul concursului fac parte Luminița Anghel, Nico, Viorel Gavrilă, Mihai Alexandru, Bogdan Dragomir, Tudor Turcu și Marcel Iorga.
Printre cei mai tineri și mai premiați participanți se va afla și Bogdan Gabriel Coman, în vârstă de 7 ani, originar din comuna Valu lui Traian, județul Constanța. Câștigător a numeroase premii la festivalurile de profil din întreaga țară, Bogdan face canto de la vârsta de 4 ani la Ementi Star Academy, cu o întrerupere de un an din cauza unor probleme de sănătate. În prezent el face canto cu Liliana Cornilă Licor, lector universitar la Facultatea de Arte din cadrul Universității ,,Ovidius” Constanța și profesor de canto.
Festivalul ,,Vis de Stea”se va desfășura în aer liber, pe scena din Parcul Băi.

Atracții turistice

Alarmare echipe Salvamont

0SALVAMONT

0725826668

Numar unic de urgență

112