Skip to content

Noutăți

Motoare turate la maximum, adrenalină și un superb spectacol oferit de zeci de motocicliști, în cea de a treia etapă a Campionatului Național Individual Hard Enduro, care s-a desfășurat între 20 – 22 mai, în orașul Comănești.
Vremea a fost excelentă și organizatorii s-au mobilizat exemplar pentru o etapă reușită, cu un traseu foarte bine marcat pe tot parcursul său, în zona dealului Galion.
Ziua de vineri a început cu Prologul, unde sportivii și-au demonstrat din plin abilitățile în fața spectatorilor (traseu 15 km, toate clasele), iar zilele de sâmbătă (aprox. 81 Km clasele A, B, Veterani; 73 km clasele C, Fete) și duminică (aprox. 81 Km clasele A, B, Veterani; 73 km clasele C, Fete) i-au adus pe concurenți la linia de start, de unde au plecat în ordinea stabilită de Prolog și au început să parcurgă traseul, unul foarte dificil, dar pus la punct cu profesionalism de către organizatori.
Emoțiile s-au mutat la linia de finish, unde spectatorii și-au așteptat favoriții, clasamentele pe categorii fiind dominate de sportivi de la cluburile Master Bike Cluj, Go Racing București, Haita Deva, Jitsu Zărnești, X-Cape Racing Team Bacău etc. Clasamentele finale pot fi urmărite pe site-ul http://www.frm.ro/.
,,Salutăm intrarea pentru prima dată în Campionatul Național de Hard Enduro a etapei Hard Enduro de la Comănești, cu atât mai mult cu cât experiența organizatorilor de la Clubul X-Cape Bacău este una care justifică pe deplin acest demers. În trecut aici au fost organizate etape naționale de Endurocross și regionale de Hard Enduro. Cel mai important însă este faptul că tot în această zonă, Clubul X-Cape a organizat în trecut o etapă a Campionatului European de Enduro”, au ținut să precizeze reprezentanți ai Federației Române de Motociclism.
O notă la fel de bună și pentru echipele de căutare-salvare formate din jandarmi, pompieri, salvamontiști și reprezentanți din partea organizatorilor.
Sursa foto: www.frm.ro, www.facebook.com/people/Salvamont-Bacau

Atracții turistice

Alarmare echipe Salvamont

0SALVAMONT

0725826668

Numar unic de urgență

112