Skip to content

Noutăți

Mai toți turiștii care au vizitat stațiunea Slănic-Moldova nu se poate să nu fi poposit măcar o dată la ,,Crama Domnească”, un restaurant-terasă cu specific tradițional românesc, deosebit de atractiv, atât prin excelenta sa poziționare, cât și prin ambientul său rustic, diversitatea și bogăția meniurilor, muzica bună și serviciile de calitate.
Construită în anul 1920, crama a fost gazdă primitoare și de neuitat pentru turiștii care au vizitat stațiunea, printre aceștia numărându-se și personalități din țară și din străinătate.
Și iată că, la sfârșitul acestei săptămâni (16 – 17 septembrie), s-a deschis și Mustăria, eveniment care va prilejui un adevărat regal culinar și artistic, onorat cu mâncăruri și preparate special pregătite, dar și cu momente artistice de excepție.
Pe lângă Ansamblul Folcloric „Datini Trotușene” și formația ,,Royal Band”, binecunoscuta interpretă de muzică populară, Irina Loghin, va susține recitaluri cu melodii de suflet din folclorul românesc și nu numai.
Nu vor lipsi din meniu purcelușul la proțap, berbecuții la ceaun, patrama de oaie, tradiționalele sărmăluțe cu mămăliguță, tocana de cerb, gulașul de vițel sau borșul de rață, toate asezonate cu must din belșug, dar și cu alte delicii bahice!
,,Vă așteptăm cu mult drag să fiți părtași la această sărbătoare a toamnei și vă urăm bun venit și distracție plăcută!”, au transmis organizatorii și personalul restaurantului ,,Crama Domnească” din Slănic-Moldova.
Detalii și rezervări: 0752.109.404
Intrarea este liberă, pe bază de rezervare!

Atracții turistice

Alarmare echipe Salvamont

0SALVAMONT

0725826668

Numar unic de urgență

112