Skip to content

Noutăți

În municipiul Bacău, a avut loc, în weekendul trecut (18 – 19 mai), ,,Turul Colinelor Bacău”, unul dintre cele mai importante evenimente sportive din categoria ciclismului de șosea, inclus în calendarul național al Federației Române de Ciclism (FRC).
Competiția, la care au luat parte peste 250 de concurenți, a fost organizată de ACS ,,Sports Academy Bacău”, în parteneriat cu Consiliul Județean Bacău și Federația Română de Ciclism.
După succesul înregistrat la edițiile anterioare, evenimentul a reușit să atragă și în acest sezon printre cei mai buni rutieri, atât profesioniști, cât și amatori, mai ales că a și găzduit prima etapă a întrecerilor din cadrul Cupei României de Șosea pentru Seniori, Juniori și Cadeți 2024.
Cursa din acest an a oferit participanților două probe: 18 mai, etapă de fond (traseu scurt și lung) cu startul, finișul și festivitatea de premiere în localitatea Ungureni; 19 mai, o etapă spectaculoasă de circuit și festivitatea de premiere, în centrul municipiului Bacău.
Pentru a motiva mai mult iubitorii de pedalat din județ să ia parte la acest eveniment, participanții cu domiciliul în Bacău au beneficiat de înscriere gratuită.
Ca în fiecare an, competiția a avut ca laitmotiv, promovarea ideii de fair play și spiritul competitiv. Scopul acesteia este de a aduce împreună, în același loc, iubitorii ciclismului și de a pune în prim-plan voia bună și distracția pe bicicletă.
Rezultatele competiției pot fi vizualizate pe site-ul https://www.turulcolinelor.ro/.
Sursa foto: Pagina de Facebook ,,Turul Colinelor Bacău”.

Atracții turistice

Alarmare echipe Salvamont

0SALVAMONT

0725826668

Numar unic de urgență

112