Skip to content

Noutăți

La Pensiunea ,,Roua Munților” din comuna Sâmbăta de Sus, un colț de rai de pe meleaguri brașovene, a avut loc, în perioada 21 – 22 februarie, un simpozion la nivel național, care a marcat Ziua Internațională a Ghidului de Turism, sărbătorită anual în întreaga lume, la 21 februarie.
Evenimentul a fost organizat de Agenția ,,Scorilo Travel Vacanțe”, în parteneriat cu Federația Națională a Ghizilor de Turism din România și a reunit 40 de ghizi din toate zonele țării, dar și alți invitați din domeniul turismului, printre aceștia numărându-se și un reprezentant al Serviciului Public Județean pentru Promovarea Turismului și Coordonarea Activității de Salvamont Bacău.
Cu acest prilej au fost vizitate Herghelia de Cai Lipițani și Mănăstirea Brâcoveanu din localitate, după care, în cadrul simpozionului au fost rostite alocuțiuni din partea organizatorilor și s-a dat citire mesajelor transmise de Ministerul Antreprenoriatului și Turismului și Asociația Națională a Agențiilor de Turism din România. De asemenea, a fost prezentată însemnătatea zilei sărbătorită de participanții la manifestare, urmată de o sesiune de analize și dezbateri cu privire la activitatea ghidului de turism și îmbunătățirea calității serviciilor prestate.
Prin organizarea unor astfel de evenimente se are în vedere creșterea vizibilității și importanței utilizării ghizilor de turism profesioniști, care acționează în calitate de ambasadori ai bunelor practici pentru vizitatorii interni și internaționali ai României.

Atracții turistice

Alarmare echipe Salvamont

0SALVAMONT

0725826668

Numar unic de urgență

112