Skip to content

Noutăți

Consiliul Județean Bacău (CJ), prin Serviciul Public Județean pentru Promovarea Turismului și Coordonarea Activității de Salvamont Bacău (SPJPTCAS) va fi prezent pentru a doua oară, cu stand personalizat, la Expoziția internațională specializată de turism, agrement și hoteluri ,,Tourism. Leisure. Hotels”, ediția a XXVI-a, singura expoziție din Republica Moldova în domeniul turismului și agrementului.
Evenimentul va avea loc la Chișinău, în perioada 6 – 9 aprilie 2023 (cu program zilnic, între orele 10.00 – 18.00) și este organizat de Centrul Internaţional de Expoziţii ,,Moldexpo” S. A., în parteneriat cu Asociaţia Naţională pentru Turism Receptor și Intern din Moldova (ANTRIM) și Asociația Patronală a Industriei Turismului din Republica Moldova (APIT).
Prin participarea la acest important eveniment din domeniul turismului, SPJPTCAS Bacău și-a propus să prezinte oferta turistică a județului Bacău pentru pasionaţii de turism montan, balnear, cultural, rural, sportiv, de business și de eveniment, dar și să stabilească o serie de contacte cu operatorii și reprezentanții agențiilor de turism prezenți la expoziție.
Având în vedere interesul tot mai crescut pentru arealul turistic al județului Bacău, SPJPTCAS va fi prezent la această nouă ediție a expoziției, tocmai pentru a atrage un număr tot mai mare de turiști și din Republica Moldova, pentru a facilita accesul acestora la informațiile cu privire la destinațiile turistice din zonă. Printre acestea, stațiunile de interes național Slănic-Moldova și Târgu-Ocna, precum și alte obiective turistice de pe văile Trotușului, Tazlăului, Oituzului și Cașinului, care îi așteaptă pe vizitatori cu multe și felurite surprize turistice. De asemenea, se dorește extinderea colaborării cu toți factorii implicați în dezvoltarea și promovarea regiunilor cu potențial turistic din cele două țări vecine și prietene.
În afară de materialele de promovare care vor fi oferite participanților (broșuri, pliante, hărți turistice și montane, flyere, materiale audio-video), la standul SPJPTCAS Bacău va fi prezentată și aplicația ,,Visit Bacău”, un ghid digital al județului, care aduce o serie de noutăți: login utilizator pentru o interacțiune crescută a utilizatorului cu aplicația; posibilitatea de a selecta favorite pentru o selecție clară a intereselor de vizitare; traseele montane au un meniu separat, fiind adăugate și track-urile GPS care pot fi descărcate direct din aplicație; acordarea de recenzii; mod offline. ,,Visit Bacău” este o aplicație pentru dispozitivele mobile, care poate fi descărcată din Google Play sau din App Store.

Atracții turistice

Alarmare echipe Salvamont

0SALVAMONT

0725826668

Numar unic de urgență

112