Skip to content

Noutăți

Vineri, 25 august, președintele Consiliului Județean Bacău, Valentin Ivancea, a avut o întâlnire cu Asociația de Fotbal și Atletism din Westfalia (Germania), care a vizitat județul Bacău, pentru a sprijini dezvoltarea fotbalului local.
Delegația germană organizează cursuri teoretice și practice pentru antrenorii de fotbal din Bacău, în cadrul unui parteneriat semnat în 2015 între Asociația Județeană de Fotbal Bacău și Asociația de Fotbal și Atletism din Westfalia, una dintre cele mai prestigioase asociații sportive din Germania.De-a lungul anilor, acest parteneriat a adus multiple beneficii comunității sportive din Bacău, contribuind la creșterea nivelului de expertiză și performanță în fotbal. Președintele CJ Bacău a transmis sincere mulțumiri delegației germane, în special dlui. Manfred Schnieders – președinte, Oliver Topp – responsabil de relația cu AJF Bacău, precum și antrenorilor cu experiență și cunoștințe bogate în domeniu, Thomas Berndsen și Ricardo Bock, pentru eforturile lor semnificative în dezvoltarea acestui parteneriat. Domnia sa a mai subliniat că acest parteneriat este o oportunitate valoroasă pentru sportivii băcăuani și pentru fotbalul local în general. El a exprimat speranța ca, la următoarea vizită a delegației germane în județ, evoluția pozitivă a proiectului să fie evidentă, iar impactul asupra dezvoltării sportive să fie resimțit pe deplin în comunitatea fotbalistică din Bacău.
Un punct de apreciere a fost adresat și președintelui Asociației Județene de Fotbal Bacău, Cristian Sava, pentru eforturile constante depuse în derularea eficientă a parteneriatului și pentru contribuția sa în susținerea și dezvoltarea fotbalului în zonă. În anul 2022, Cristian Sava s-a întâlnit cu E.S. Dr. Peer Gebauer, ambasadorul Germaniei la București, evenimentul având loc în contextul aniversării a 30 de ani de prietenie și parteneriat româno-german în Europa. Cei doi oficiali au discutat despre sportul și fotbalul românesc, despre sportul școlar, despre tineret, dar și despre parteneriatul dintre Asociația Județeană de Fotbal Bacău și Asociația de Atletism și Fotbal din Westfalia.
Cristian Sava este președintele Asociației Județene de Fotbal Bacău și director adjunct al Serviciului Public Județean pentru Promovarea Turismului și Coordonarea Activității de Salvamont Bacău, instituții care conlucrează într-un mod benefic la creșterea anvergurii de imagine a județului Bacău.

Atracții turistice

Alarmare echipe Salvamont

0SALVAMONT

0725826668

Numar unic de urgență

112