Skip to content

Noutăți

Emisiunea ,,Investiți în România!”, difuzată de TVR Internațional, promovează mediul de afaceri autohton în întreaga lume, inclusiv cel din domeniul turismului.
Emisiunea din această săptămână ne propune un interesant material, care are în prim plan una dintre unitățile hoteliere de tradiție din stațiunea Slănic-Moldova.
,,Echipa managerială de la Complexul Hotelier `Perla` încearcă să facă față crizei actuale și să mențină un standard ridicat de confort și securitate sanitară. Pe lângă dezvoltarea infrastructurii de cazare, investițiile în serviciile prestate fac din `Perla` o adevărată reprezentantă a industriei ospitalității românești”, este preambulul emisiunii, prezentat de jurnalistul Răzvan Onesa.
După ce a parcurs o etapă mai lungă de renovare și modernizare integrală, Hotelul ,,Perla” din Slănic-Moldova a fost repus în circuitul turistic în iulie 2016. Clasificat acum cu patru stele, Hotelul ,,Perla” deține, pe lângă spațiile de cazare, un centru de relaxare și SPA, o bază de tratament cu dotări de ultimă oră, o cameră a izvoarelor și o salină interioară, două săli de conferințe (care poartă numele lui Mihai Eminescu și George Enescu), restaurante, galerii comerciale etc.
Realizatorii emisiunii vă invită să urmăriți reportajul cu dna Andreea Alexandru, directorul general al Complexului ,,Perla”, marți, 16 martie, cu începere de la ora 21.00, la TVR Internațional.
În prezent, emisiunea ,,Investiţi în România!”, care a împlinit 20 de ani de activitate, are 90 de minute şi este difuzată în direct, marțea, de la ora 21.00, la TVR Internaţional şi pe TVR+.
De asemenea, aceasta poate fi urmărită și pe pagina de Facebook, la https://www.facebook.com/watch/InteresGeneralTVR1/.
Romulus-Dan BUSNEA

Atracții turistice

Alarmare echipe Salvamont

0SALVAMONT

0725826668

Numar unic de urgență

112