Skip to content

Noutăți

În perioada 19-20 aprilie, în stațiunea Slănic-Moldova s-au desfășurat lucrările Simpozionului Economic Internațional ,,Creștere economică și stabilitate financiară, Moldova 2021”, la care au participat ambasadori și atașați economici și culturali din Federația Rusă, Olanda, Maroc, Belarus și Palestina, reprezentanți ai Federației Europene a Camerelor de Comerț Bilaterale, ai administrațiilor publice locale din Slănic-Moldova și de pe Valea Trotușului, agenți economici și cadre universitare din județul Bacău.
,,Scopul administrației locale, al unităților economice și hoteliere din stațiune și din zonă este de a promova producția, serviciile și facilitățile pe care acestea le oferă, de a atrage investitori, în vederea creșterii fluxului de turiști români și străini, precum și a atractivității turistice ”, a declarat Gheorghe Baciu, primarul stațiunii Slănic-Moldova.
Cu această ocazie, oaspeții români și străini au vizitat principalele obiective turistice din stațiune și din apropiere, după care au participat la inaugurarea celei mai noi investiții din turismul slănicean, Complexul Hotelier ,,Panoramic”, unde au fost întâmpinați cu pâine și sare, dar și cu bucate alese preparate în bucătăria proprie.
Printre amfitrioni s-au numărat principalii investitori și administratori ai hotelului, familia dr. Mihaela și Adrian Cotîrleț, împreună cu familia Alina și Bogdan Șova. Complexul ,Panoramic” deține 33 de camere, printre care și un superb apartament prezidențial, un centru medical cu activitate permanentă, o sală de conferințe, un restaurant de tip „steak house” cu bucătărie open space, spații de joacă pentru copii, alte facilități.
Miercuri, 21 aprilie, misiunile diplomatice vor fi oaspeții ÎPS Ioachim Arhiepiscopul Romanului și Bacăului, la sediul Arhiepiscopiei din Roman, după care vizita se va încheia în județul Suceava. Evenimentul este organizat de către Federația Europeană a Camerelor de Comerț Bilaterale, în parteneriat cu Consiliul Județean Bacău și Consiliul Județean Suceava.

Atracții turistice

Alarmare echipe Salvamont

0SALVAMONT

0725826668

Numar unic de urgență

112