Skip to content

Noutăți

Supranumită și ,,Perla Moldovei”, stațiunea Slănic-Moldova este recunoscută pentru izvoarele sale minerale și peisajele sale încântătoare, dar și pentru telescaunul pârtiei Nemira, singura instalație de acest gen din județul Bacău, un mijloc de agrement tot mai căutat, atât iarna cât și vara.
Telescaunul din Slănic-Moldova urcă pe o distanță de aproape 1,5 km, la altitudinea de 725 m și are 68 de scaune a câte 4 locuri, capacitatea de transport fiind de 1.200 pers./oră.
Urcarea durează aproximativ 15 minute (30 de minute dus-întors), iar plecare se face de la baza pârtiei de schi Nemira, situată la intrarea în stațiune, la circa 100 de metri de DN 12B, pe strada Nicolae Bălcescu, nr. 44 C.
Aici se găsește și casa de bilete dar și parcarea auto. În sezonul de vară, tariful este de 30 lei pentru adulți (15 lei urcarea și 15 lei coborârea) și 10 lei copil/elev/student (5 lei urcarea și 5 lei coborârea). În toată această perioadă, telescaunul este disponibil în fiecare weekend (sâmbătă-duminică), între orele 11.00-19.00.
Cu telescaunul poate urca oricine să admire peisajul de la înălțime, perspectiva fiind diferită pe durata verii. Pentru pasionații drumețiilor montane este oferit un acces facil către centrul stațiunii, pe traseul: Pârtia de schi Nemira-Valea Dobru-Parcul Central (marcat cu triunghi albastru).
Vă așteptăm cu drag!

Atracții turistice

Alarmare echipe Salvamont

0SALVAMONT

0725826668

Numar unic de urgență

112