Skip to content

Noutăți

La Ferma ,,Stâna Dacilor” din stațiunea Slănic-Moldova (Muntele ,,Bolovanu”), are loc, între 7 – 9 octombrie, cel mai important eveniment pastoral al toamnei băcăuane: Festivalul ,,Răvășitul Oilor”.
Delicatesele preparate de gazde și invitații lor, vremea bună care se anunță în weekend, prezența unui număr mare de producători de produse tradiționale, spectacolele folclorice, ca și alte surprize, constituie ingredientele unei sărbători pe cinste, cu de toate.
Și pentru ca totul să fie pe placul participanților, încă o veste dintre cele mai bune vine tot din partea organizatorilor: drumul de acces către fermă a fost refăcut, așa că acesta nu mai constituie o piedică pentru a ajunge cu bine la destinație!
,,Vă așteptăm cu mare drag să petreceți clipe minunate în acest superb decor de toamnă, să savurați din bunătățile bucătariei locale și românești, împreună cu artiștii și producătorii invitați. Așadar, haideți toți, cu mic, cu mare, la marea sărbătoare!”, a spus Liana Ciurlică, administratorul fermei și principalul organizator al evenimentului.
Va fi totodată și un regal folcloric, susținut de artiști consacrați și locali, de ansambluri folclorice, capul de afiș fiind ținut de cunoscuta și apreciata solistă de muzică populară, Laura Lavric, împreună cu fiul ei, Victor.
Ferma ,,Stâna Dacilor” se află la circa 5 km de Slănic-Moldova, în zona cartierului ,,Cerdac”, de unde pleacă un drum de 4 km spre inima Muntelui ,,Bolovanu”.
Alte detalii, pe pagina https://www.facebook.com/ferma.sd.slm/
Sursa foto: Ferma ,,Stâna Dacilor”

Atracții turistice

Alarmare echipe Salvamont

0SALVAMONT

0725826668

Numar unic de urgență

112