Skip to content

Noutăți

Consiliul Județean Bacău (CJ), prin intermediul Serviciului Public Județean pentru Promovarea Turismului și Coordonarea Activității de Salvamont Bacău (SPJPTCAS) a lansat în anul 2020, aplicația „Bacău County App – Visit Bacău”, creată pentru a contribui la promovarea și dezvoltarea arealului turistic al județului Bacău. Aceasta este o aplicație pentru dispozitivele mobile, care funcționează pe platformele Android și poate fi descărcată din „Google Play” și iOS din „App Store”.
„Visit Bacau” este primul ghid online de promovare pentru județul Bacău și conține un portofoliu variat de informaţii pentru utilizatori: obiective si trasee turistice, instituţii publice, locuri de cazare ori evenimente, toate sunt înglobate în această aplicație, pentru o experienţă cât mai completă.
Și statistica prezentată de firma care a elaborat acest proiect arată cifre înurajatoare. Astfel, în perioada 25 februarie 2020 – 16 iulie 2022, numărul utilizatorilor care au descărcat aplicația a fost de circa 1. 500, din care 1. 300 din România, 80 din Marea Britanie, 45 din Italia, 30 din China, 20 din SUA, 15 din Italia si 10 din Germania. Iar în aceeași perioadă, numărul de vizualizări doar ale icoanei aplicației în Appstore, pe dispozitive ce rulează iOS sau variante mai noi a fost de 6. 400, ceea ce înseamnă un feedback pozitiv.
,,Această aplicație este disponibilă gratuit, funcționează on-line și off-line, în timp ce utilizatorii se pot bucura de un veritabil ghid turistic, într-un mod interactiv și ușor de utilizat, indispensabil turiștilor care vor să se bucure de experiențe unice și adaptate propriilor preferințe. De asemenea, pe lângă realizarea unor materiale de promovare turistică, precum broșuri, pliante, flyere, hărți, serviciul nostru activează în mediul on-line pe web site-ul www.turism-bacau.ro, cât și pe pagina de Facebook Turism Bacău”, au spus reprezentanții SPJPTCAS Bacău.
,,Visit Bacău” este un instrument digital deosebit de util în dezvoltarea noilor tehnologii din industria turismului, fiind ghid turistic digital, agendă de evenimente și generator de idei pentru vacanță, în același timp. Aplicația are și o interfaţă viu colorată, cu fotografii sugestive și este ușor de folosit.

Atracții turistice

Alarmare echipe Salvamont

0SALVAMONT

0725826668

Numar unic de urgență

112